Na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko pripravljajo navdihujoče delavnice, ki bodo postale pravo središče za otroke, ki si želijo odkriti čarobni svet tehnologije.

Delavnice bodo potekale v živo, kar pomeni, da se bo dogajanje odvijalo kar v njihovih prostorih na Koroški cesti 46, 2000 Maribor.

Vse podrobnosti o Mini akademiji FERI si lahko ogledate  na spletnem naslovu https://feri.um.si/akademija-feri/mini-akademija-feri/. Na spletni strani boste našli tudi povezavo do prve delavnice, ki bo potekala marca. Program delavnic se bo skozi leto dopolnjeval in posodabljal, zato spremljajte naše objave.

S pomočjo delavnic na Mini akademiji FERI bodo udeleženci razvili boljšo predstavo o poklicih s področja digitalnih tehnologij. Naš cilj je spodbuditi zanimanje za karierne poti v digitalnih tehnologijah ter jim omogočiti znanje za odgovorno in varno uporabo tehnologij.

Udeležba na delavnicah je brezplačna, zagotovljena pa bo tudi pijača in prigrizki. Število razpoložljivih mest je omejeno, zato naj učenci pohitijo s prijavo.

Poleg tega pa vabijo učence tudi na njihove že ustaljene počitniške šole (https://feri.um.si/akademija-feri/pocitniske-sole/), ki jih vsako leto izvajajo tako v zimskem kot poletnem času.

Na vsa dodatna pojasnila v zvezi z delavnicami se lahko obrnete na naslov: dogodki.feri@um.si.

Dostopnost