Šola v naravi  🙂

5. dan = solze namesto Solzic

Vse skupine so predstavile svoje delo v tem tednu. Aleks je poskrbel, da je bila njihova predstavitev najbolj zabavna. Aleks pač. Glave so polne spominov na nepozabna doživetja in nova prijateljstva, podrobno poročilo pa sledi … čez nekaj trenutkov, ko se vidimo.

4. dan = (pred)praznovanje in poslavljanje

Končno smo se dodobra spoznali tudi z Ljubljančani in z njimi doživeli celo zabavo. Po napornem dnevu polnem kolesarjenja in veslanja v čudovitem vremenu, je napočil čas za izmenjavo kontaktov in … več pa ne povemo. Tudi naše (pred)praznovanje ostaja naša skrivnost. Povemo le to, da smo uživali.

3. dan = sodelovanje

Danes so se nekatere skupine odpravile v Piran, druge v Strunjan. Najbolj aktivni so kar s kanuji odveslali v soline. Bilo je zelo zanimivo.

2. dan = raziskovanje

Danes smo se imeli super. Prvič smo odšli na teren s svojo skupino. Prva skupina je odšla v Koper, druga v Fieso in Piran, tretja in četrta pa v Piran. Četrta celo PEŠ. Po prihodu s terena smo imeli kosilo, po kosilu pa še delavnice. Nato smo se družili, tudi na večernem sprehodu do Portoroža in nazaj. Gledali smo še nogometno tekmo a na žalost to ni bil slovenski derbi Maribor – Olimpija.

1. dan = spoznavanje

Danes smo s kombijem prispeli na čudovit rt Seča. Namestili smo se v sobe, ki so zelo lepe in priročne. Imeli smo tudi kosilo. Potem smo se spoznali z učenci z druge šole, z Ljubljančani. Imeli smo se »fajn«, saj smo se razporedili v skupine in se spoznali z učitelji.

Zapisali učenci 7. a

Dostopnost