… na družabnem večeru smo izvedli zimski kviz …
Kar 7 skupin se je preizkusilo v znanju o zimskih športih in kanček kviza je bil tudi o Bohinju in njegovi okolici. Zmagali sta kar dve skupini! Bravo mi!🏆
Nočni počitek je prehitro minil in že smo se znova odpravili na smučišče, kjer nas je pričakalo zanimivo gorsko vreme. V dolini je bila megla na vrhu pa sonček, ki so ga občasno preganjali  hudi oblaki s hitrim vetrom, bilo je fascinantno. Ni nas motilo, saj smo vadili in smučali in smučali in uživali. Znamo že ogromno, prav vsi smo napredovali in čisto vsi že smučamo. Popoldne smo imeli enake vsebine kot včeraj, le skupine so se zamenjale. Eni smo bili Petre Majdič in Petri Prevci, drugi pa geologi s polnimi žepi kamnin. 🙂 Večer je minil v internih tekmah v namiznem tenisu, zmagali so boljši. :)) Po večerji pa je sledil Cirkus Bohinj. Pripravite se, saj domov prinašamo, kar nekaj trikov v rokavih!
Ker pa, na žalost, jutri prihajamo domov, moramo še danes malo pakirati. Jutri nas čaka zelo resna tekma, kjer bomo preizkusili vse svoje smučarke spretnosti.
Se vidimo popoldne!

Včeraj smo dan zaključili na pohodu z lučkami, pod zvezdami.

Prva noč je bila odlična, komaj smo čakali, da se nov dan prične. Takoj zjutraj smo odšli na smuko, ki je bila več kot odlična, vreme sijajno, naučili smo se veliko novih prvin, noge so bile že malo utrujene, želodčki pa lačni. Popoldne smo poskusili tekati na smučeh, drugi pa so odkrivali raznovrstnost kamnin v okolici doma. Po večerji sledi še družabni večer in zaslužen počitek, nato pa nov dan – novim zmagam naproti!

Galerija …

Posnetki …

Dostopnost