PONEDELJEK

Ni nam lahko!

Takoj po jesenskih počitnicah smo se namreč odpravili na športni tabor v Spuhljo v dom CŠOD Štrk.

Po tednu sončnih počitnic je to jutro bilo megleno. Seveda ni bilo pričakovati, da bo na ptujskem polju kaj drugače (slike potrjujejo). Prispeli smo zelo zgodaj in zahvaljujoč sobivancem iz Grosuplja preživeli zadolžitev prost dopoldan. Po kosilu smo preizkusili naše plezalne sposobnosti . S ponosom izjavljamo, da smo plazilci … ups … plezalci. Ko je ptujsko polje objela tema, smo se odpravili na pohod s svetilkami (še dobro, da je noč čarovnic že za nami!).

 

TOREK

Presneti sedmošolci!

Krepko so nam skrajšali noč. Jutro je polepšalo sonce, a mi bi še vseeno malo dlje spali. A milosti ni bilo … vstati je bilo treba in opraviti jutranje razgibavanje. In vse to še pred zajtrkom! Ker tekmujemo v urejenosti sob, smo seveda opravili tudi to dolžnost. Bili smo nadvse uspešni. Fantje smo (pomislite!) bili boljši kot punce!!! Dobili smo PETICO, HA! Ker splošno velja »Vsi na kolo za zdravo telo.«, smo skočili na kolesa in se odpeljali na slabih 35 km dolgo vožnjo. Kot nalašč nam je ob vračanju v dom pošteno zagodel močan veter in nam otežil vožnjo. GRRRR! Ob vrnitvi nam je kosilo zelo prijalo. Za potešitev še sladoled. ;-P Popoldan je mirno minil v znamenju ustvarjanja in spoznavanja ptujskega polja. Čaka nas še večerja in ples!

I like to move it, move it!

KOLESARJENJE 

SPOZNAJMO PTUJSKO POLJE

PLES

 

SREDA

Spet sončno jutro. Pa saj ni moglo biti drugače, če smo bili MI tam!

Po uspešno izvedenem sinočnjem plesu s sedmošolci je sledila mirna noč. Očitno so bili toliko utrujeni. Oni in mi. A preden smo odšli spat, smo bili fantje deležni lepotnega tretmaja z maskami za lepo in mladostno kožo. 😀 A nismo šik?

Pa še poročilo zadnjega dne. Bujenje, zajtrk, pospravljanje, pakiranje…. in hop na avtobus za Terme Ptuj. Najprej smo opravili testiranje v prostem slogu, pri katerem sta bila najhitrejša Nina in Patrick in tudi ostali smo se odlično odrezali. Sledilo je prosto vodno uživanje. Ta boljše! Najboljše!

A vse lepo se hitro konča. Tako se je tudi naš športni tabor. Zlahka potrdimo, da smo se imeli super. Ob vseh dogodivščinah smo postali …kot eno. Nismo jaz… ti…ona dva. Smo MI.

9. A

KOPANJE  

ZA MLADOSTNI VIDEZ 

Dostopnost