Tudi v šolskem letu 2017/2018 Zveza prijateljev mladine nadaljuje s tabori za nadarjene učence.

Tabore bodo pripravili v različnih krajih po Sloveniji in na Hrvaškem, v času jesenskih, zimskih, prvomajskih in poletnih počitnic. Že v času jesenskih počitnic, od 28. do 31. oktobra 2017, pripravljajo dva tematska tabora v Poreču:

NOVINARSKI TABOR je namenjen učencem od 7. do 9. razreda, ki jih zanimajo mediji, kako izgleda časopisna redakcija, ter kakšno je novinarsko življenje.

LOGIKA je namenjena učencem od 5. do 7. razreda, ki so jim ljubše logične uganke, matematični izzivi in skrivnostne naloge.

Udeleženci lahko imajo udeležbo na taboru tudi subvencionirano, v skladu z regresno lestvico. Vse informacije o taborih, cenah ter prijavnice so objavljene tudi na spletni strani ZPM.

Dnevi na taborih bodo kreativni in ustvarjalni, seveda bo v ospredju tema izbranega tabora. Dodatno pa bodo dneve popestrili z različnimi aktivnostmi na prostem (morje, sprehodi, izleti). Več pa na spletni strani ZPM Maribor. Zagotovljen je tudi prevoz (vstopne postaje bodo znane po prijavah, sicer pa v vseh večjih mestih ob avtocesti Maribor – Koper).

Za vse informacije so staršem na voljo na ZPM Maribor na tel. št. 02 229 69 15 (Urša Žiger) ali po e-pošti. Prijavnice in ostale informacije najdete na naši naslednji povezavi. Prijave bodo zbirali do zapolnitve prostih mest.

Jesenska tabora za nadarjene – informacije

Prijavnica – oktober 2017

Dostopnost